Όροι χρήσης

Κάθε επισκέπτης/χρήστης του lesinitsa.gr οφείλει να διαβάσει και να μελετήσει προσεκτικά τους παρακάτω όρους και τεκμαίρεται ότι τους αποδέχεται ρητά και ανεπιφύλακτα εφόσον περιηγείται σε αυτόν τον ιστοχώρο. To lesinitsa.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους χρήσης χωρίς την υποχρέωση να ενημερώνει τους επισκέπτες του για οποιαδήποτε αλλαγή.

1. Το σύνολο του περιεχομένου του lesinitsa.gr, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά αλλά όχι περιοριστικά, των κειμένων, ειδήσεων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδιαγραμμάτων, απεικονίσεων, παρεχόμενων υπηρεσιών και γενικά κάθε είδους αρχείων, αποτελεί αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας (copyright) και διέπεται από τις εθνικές και διεθνείς διατάξεις περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας, με εξαίρεση τα ρητώς αναγνωρισμένα δικαιώματα τρίτων. Συνεπώς, απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, «φόρτωση» (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά η περιληπτικά χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεσή μας.

Κατ’ εξαίρεση, επιτρέπεται η μεμονωμένη αποθήκευση και αντιγραφή περιεχομένου για αυστηρά προσωπική χρήση (ιδιωτική μελέτη ή έρευνα αλλά και εκπαιδευτικούς σκοπούς), χωρίς πρόθεση εμπορικής ή άλλης εκμετάλλευσης και πάντα υπό την προϋπόθεση της αναγραφής της πηγής προέλευσής του, χωρίς αυτό να σημαίνει με οποιονδήποτε τρόπο παραχώρηση δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας.

Επιτρέπεται επίσης η αναδημοσίευση υλικού για λόγους ενημέρωσης, με την προϋπόθεση ότι θα αναφέρεται η πηγή (με ενεργή παραπομπή στον ιστοχώρο lesinitsa.gr σε περίπτωση αναδημοσίευσης σε άλλον διαδικτυακό τόπο) και δεν θα θίγονται δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.

2. To lesinitsa.gr χρησιμοποιεί cookies για την βελτίωση της εμπειρίας περιήγησης των αναγνωστών, όπως περιγράφεται αναλυτικά στην σελίδα Πολιτική απορρήτου. Με την περιήγησή σας στον ιστοχώρο μας δηλώνετε ότι αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

3. Στον ιστοχώρο lesinitsa.gr ενδέχεται να υπάρχουν παραπομπές σε άλλες ιστοσελίδες. Οι ιστοσελίδες αυτές δεν ελέγχονται από το lesinitsa.gr και ως εκ τούτου δεν αναλαμβάνουμε την ευθύνη για το περιεχόμενό τους ή τη διαθεσιμότητά τους.

4. Το lesinitsa.gr παρέχει ολοκληρωμένη ενημέρωση στον επισκέπτη/χρήστη του. Ο επισκέπτης/χρήστης αξιολογεί το περιεχόμενο της ενημέρωσης και δρα αυτοβούλως αποκλείοντας από κάθε ευθύνη το lesinitsa.gr. Το περιεχόμενο του lesinitsa.gr δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση υπόδειξη προς ενέργεια.

5. Το lesinitsa.gr δε φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόκληση ζημίας στον επισκέπτη/χρήστη κατά την επίσκεψή του σε αυτό (ή σε υπερσυνδέσμους άλλων ιστοσελίδων) για οποιονδήποτε λόγο (ενδεικτικά αλλά όχι περιοριστικά λόγω μη ορθότητας του περιεχομένου ή μη διαθεσιμότητας). Δεν εγγυάται για την αδιάκοπη λειτουργία του, την άνευ σφαλμάτων παροχή των υπηρεσιών του, ούτε για την απουσία «ιών» ή άλλων επιζήμιων στοιχείων. Καταβάλει ωστόσο κάθε δυνατή προσπάθεια για την ανάρτηση ορθών πληροφοριών και στοιχείων στο σύνολο των σελίδων του και την προστασία του επισκέπτη/χρήστη.

6. Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν αποκλειστικά τον συντάκτη τους και οι απόψεις και πληροφορίες που περιέχονται σε αυτά δεν απηχούν κατ’ ανάγκην εκείνες των διαχειριστών του lesinitsa.gr.

7. Οι όροι χρήσης διέπονται από τις σχετικές διατάξεις του Ελληνικού, Ευρωπαϊκού και Διεθνούς Δικαίου.

8. Η επίσκεψη στον ιστοχώρο του lesinitsa.gr συνιστά ανεπιφύλακτη αποδοχή των παραπάνω όρων.