Με ευχές και αισιοδοξία: Συνάντηση της ομάδας μας με το βλέμμα στους επόμενους στόχους

To lesinitsa.gr διανύει αισίως τον τρίτο χρόνο λειτουργίας του συγκεντρώνοντας πάνω από 80 άρθρα που αφορούν την ιδιαίτερη πατρίδας μας. Η ομάδα μας, πέρα από τη δημιουργία περιεχομένου στην ιστοσελίδα, αφιερώνεται επίσης σε δράσεις προς όφελος του χωριού μας. Στόχος μας παραμένει η ανάδειξη της Λεσινίτσας, η διατήρηση και προβολή της πολιτιστικής κληρονομιάς και η μεταφορά αυτών των αξιών στην επόμενη γενιά.

Στα πλαίσια αυτά και με βασικό σκοπό τον προγραμματισμό των επόμενων δράσεων, η ομάδα μας συναντήθηκε στην Τρίπολη Αρκαδίας (μετά από μια σύντομη επίσκεψη στον χώρο της Αρχαίας Μαντίνειας) σε ένα πανέμορφο περιβάλλον και χώρο για τον οποίο μερίμνησε ο Άρης – Χρήστος Μπίτας.

Στην περιοχή της Αρχαίας Μαντίνειας.
Η Τρίπολη.
Ο λόφος στον Άγιο Θεόδωρο.
Υπό το βλέμμα του Γέρου του Μοριά.
 Παραδοσιακά Λεσινιτσιώτικα προϊόντα.

Εκεί, πέρα από τις ενδιαφέρουσες συζητήσεις και τους μελλοντικούς στόχους που τέθηκαν, κόψαμε επί τη ευκαιρία και παραδοσιακή βασιλόπιτα.

Η παραδοσιακή βασιλόπιτα.

Ο τυχερός του φλουριού, Λευτέρης Σέκκας, ανταμείφθηκε με ένα ξεχωριστό δώρο – ένα βιβλίο με εκτυπωμένα όλα τα άρθρα της ιστοσελίδας μας, σαν ένα μοναδικό ενθύμιο.

Το δώρο του φλουριού.

Εκφράζουμε τις ειλικρινείς μας ευχαριστίες και τη βαθιά ευγνωμοσύνη προς όλους όσους μας έχουν στηρίξει εμπράκτως κατά τη διάρκεια αυτών των ετών, συμβάλλοντας στην επιτυχία της προσπάθειάς μας.

Ευχόμαστε Υγεία και Χαρά σε όλους και ελπίζουμε σε περισσότερα έργα για την Λεσινίτσα σε πνεύμα ΟΜΟΝΟΙΑΣ και ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ!